Főoldal          Szolgáltatások          Kapcsolat

Gevi-Cons logo

 

 

HACCP

megvalósítás és  auditálás

Oktatás

higiéniai, allergének

Jelölésvizsgálat

címkeellenőrzés

Nyomonkövetési rendszer

 

_Bizonyítvány az ablakba_ HACCP Certificate

 

A GeVi-Cons parterei részére a HACCP rendszer megfelelőségéről  többnyelvű fogyasztói tájékoztató oklevelet ad, melyet a vállalkozás büszkén kitehet az ablakba, ezzel is tájékoztatva a fogyasztókat a biztonságos élelmiszer gyártás és forgalmazás iránti elkötelezettségéről.

 

Az élelmiszeripar vitathatatlanul a világ legfontosabb ágazata. Bármely folyamatról és fázisról is legyen szó, a fogyasztók bizonyosak akarnak lenni a termékek biztonsága és minősége felől. Számos jogszabály, tanúsítás, szabvány és védjegy létezik ezen fogyasztói bizalom elnyerésére.

Ilyen a HACCP is melynek tanúsításával azonnal bizonyítani tudja ügyfeleinek a biztonságos élelmiszer gyártás és forgalmazás iránti elkötelezettségét. Ez a tényalapú megközelítés különösen hasznos lehet, amikor állami hatóság vagy egyéb érintett ellenőrzésére kerül sor.

A GeVi-Cons szolgáltatásai révén Ön biztosra veheti, hogy élelmiszer biztonsági rendszere a hatályos jogszabályoknak megfelel és a szükséges dokumentációk rendelkezésre állnak. Tapasztalatból tudjuk, hogy a hatóság munkatársai is megelégedéssel tekintenek azon létesítményekre, melyek professzionálisan működtetik HACCP rendszerüket. Ezáltal a vállalkozás vezetői és tulajdonosai is büszkébben tekinthetnek cégük eredményeire.

 

A hatóságok megelégedése mellett azonban a másik, talán a legfontosabb a fogyasztók elégedettsége. Azon vállalkozások, amelyek fokozottan figyelnek a termékeik biztonságára és minőségére, a munkakörnyezet higiéniájára és szakmailag is megfelelő HACCP rendszerrel dolgoznak, versenytársaiknál hosszútávon mindenképpen előnyben vannak.

 

A GeVi-Cons ezért parterei részére a HACCP rendszer megfelelőségéről  többnyelvű fogyasztói tájékoztató oklevelet ad, melyet a vállalkozás büszkén kitehet az ablakba, ezzel is tájékoztatva a fogyasztókat a biztonságos élelmiszer gyártás és forgalmazás iránti elkötelezettségéről.

 

A GeVi-Cons célja, hogy megbízható és partnerbarát szolgáltatásaival segítse ügyfeleik piacra jutását illetve

 piaci pozíciójuk megőrzését és erősítését.

 

Kérdéseikkel, észrevételeikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

 

 

 

 

 

 

A NEW Era in Food Chain Safety counseling

 

© GeVi-Cons - 2016

 

GeVi-Cons

+3670/415-7025

+3620/298-8868

E-mail: info@gevi-cons.eu

 

Marketing by